حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۳ Friday, 13 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3752 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 104×
17 آبان 1393 - 22:58
شناسه : 74
بازدید 313
1

اکنون که زمان دوران مدیریتی عزت الله ضرغامی بر صدا و سیما به پایان رسید سکان مدیریت این سازمان عریض و طویل به محمد سرافراز رسید ، اولا از تلاش های مدیریتی ضرغامی بر این سازمان و همکارانش تشکر می کنم و این مسئولیت را به دکتر محمد سرافراز تبریک می گویم. آقای ضرغامی در […]

ارسال توسط :
پ
پ

0102

اکنون که زمان دوران مدیریتی عزت الله ضرغامی بر صدا و سیما به پایان رسید سکان مدیریت این سازمان عریض و طویل به محمد سرافراز رسید ، اولا از تلاش های مدیریتی ضرغامی بر این سازمان و همکارانش تشکر می کنم و این مسئولیت را به دکتر محمد سرافراز تبریک می گویم.

آقای ضرغامی در دوران مدیریتی خود نشان داد که فردی شایسته و لایق هست ،دوران مدیریتی ایشان در سازمان صدا و سیما همچون سایر مدیران سازمانها و ارگان ها دارای نقاط ضعف و مثبتی بود که این امر ، عادی است.

 البته در کل انتقادات زیادی به صدا و سیما در دوران وی وارد شد که بسیاری از آنها واقعیت داشته است ، گوشه ای از این انتقادها در اردیبهشت ۱۳۸۸ زمان رحلت عالم ربانی آیت ا… بهجت (ره) بود که صدا  و سیما هیچ واکنشی نشان نداد ، اما زمانیکه یک هنرمند از هنرمندان این سازمان رخت از این دنیا می بست با موسیقی های دلنشین و تصاویر و فیلم های مختلف یادش را گرامی میدارند ، مسئله دیگری که اینجانب نیز بر آن انتقاد نمودم در زمان زلزله آذربایجان بود که با عزادار بودن سر ایران صدا و سیما تصمیم به پخش مجموعه تلوزیونی خنده بازار نمود که در صحن علنی مجلس نیز به آن انتقاد شد.

در کل می توان گفت دوران مدیریتی ۵ ساله قبل  یعنی ما بین سال های ۸۳ تا ۸۸ ضرغامی بر صدا و سیما خوب بوده و در زمان های انتخابات روحیه مشارکت عمومی در انتخابات را قوی و پایدار می ساخت ، بعد مثبت دیگر مدیریت وی وابسته نبودن به جناح خاص و یا فعالیت های غیر سازمانی ایشان بود که باید سرمشق همه مدیران باشد.

افزایش تعداد شبکه های تلویزیونی و رادیوئی و اثربخشی برخی برنامه های تلویزیونی در میان مردم نیز بسیار عالی و حائز اهمیت بوده است ، توسعه کمی در رسانه ملی ایجاد شد اما از لحاظ کیفی سطح برنامه ها رو به نزول بود.

وضعیت حجاب در میان سریال ها و فیلم های دوران مدیریتی ایشان بسیار بد بود و در برخی از این فیلم ها حتی فرهنگ ایرانی اسلامی نیز به چشم نمی خورد.

اما اکنون که مدیریت رسانه ملی با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی تغییر نموده باید خط مشی مدیر جدید رسیدگی سریع و منظم به وضعیت رسانه از لحاظ کیفی باشد و رسانه ملی باید نقطه مقابل رسانه های خارجی و همسوء نظام اسلامی باشد.

گاهی رهنمودهای دلسوزان نظام نیز می تواند به اثربخشی فرهنگ اسلامی در جامعه کمک نماید و گوش فرا دادن به این رهنمودها نیز نیاز اساسی رسانه ملی است.

انشاءالله با توجه به فعالیت های ایشان در رسانه ملی و برجسته بودن در تشکیل شبکه های برون مرزی ایشان مدیریتی لایق و شلیسته نظام و ملت داشته باشند ، که این نیازمند همکاری بیشتر با دولت دکتر روحانی است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.