حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۴ Tuesday, 9 September , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3752 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 104×
29 اسفند 1398 - 4:24
شناسه : 30843
بازدید 59
2

سوال: برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، آجیل شب عید را چگونه ضدعفونی کنیم؟ پاسخ: آجیل‌های باز و بسته بندی شده مانند بادام، پسته، تخمه و … به هیچ عنوان از دست فروشان خریداری نشوند. برای خرید و تهیه انواع آجیل بهتر است به مراکز و فروشگاه‌های معتبر مراجعه کنیم. قرار دادن انواع آجیل‌ها […]

ارسال توسط :
پ
پ

سوال: برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، آجیل شب عید را چگونه ضدعفونی کنیم؟

پاسخ:

آجیل‌های باز و بسته بندی شده مانند بادام، پسته، تخمه و … به هیچ عنوان از دست فروشان خریداری نشوند.

برای خرید و تهیه انواع آجیل بهتر است به مراکز و فروشگاه‌های معتبر مراجعه کنیم.

قرار دادن انواع آجیل‌ها در سینی فر و دادن حرارت ملایم ده دقیقه‌ای به آن‌ها باعث گرم شدن آجیل و کم شدن خطر ابتلا به ویروس کرونا خواهد شد.

از آن جایی که ممکن است ماندگاری آجیل مشکل ساز شود؛ بنابراین نباید به هیچ عنوان آن را به مقدار زیاد در حرارت قرار داد و بهتر است تنها به اندازه مصرف دو تا سه روز قرار داد.

ویروس کرونا به حرارت بالای  ۳۵ الی ۴۰ درجه حساسیت دارد و برای اینکه آن را به صورت کامل نابود کنیم، می‌توانیم با قرار دادن ظرف آجیل‌هایی مانند بادام، فندوق، پسته، گردو و … به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۴۰ درجه این کار را انجام دهیم و حتما به یاد داشته باشید که حرارت دادن به آن‌ها هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.

خرید یا تهیه شیرینی‌ تر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، اما برای خرید شیرینی جات خشک به علت حرارت دادن در فر هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند. انواع شیرینی‌های خشک در اثر حرارت دادن از بین می‌روند. معلوم نیست چه کسانی به پخت و پز آن‌ها پرداخته اند و می‌توانند به راحتی هنگام دست به دست شدن و قرار گرفتن در جعبه شیرینی، آلوده شوند.

بهترین کار برای مصرف شیرینی جات پخت و پز آن‌ها در داخل منزل با رعایت اصول بهداشتی است.

پایداری ویروس کرونا بر روی سطوح مختلف مانند لباس، چوب، فلز، کیف و … بسیار متفاوت است. این ویروس می‌تواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بسته بندی روی شکلات‌ها باقی بماند و به راحتی باعث انتقال آلودگی به بدن افراد شود که در اینصورت می‌توان با استفاده از الکل و صابون یا مایع، بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد.

متخصصان عفونی و کارشناسان تغذیه عقیده دارند که قرار دادن آجیل در فر و یا مایکروفر در حرارت بالای ۴۰ درجه باعث نابودی ویروس کرونا خواهد شد. البته از راهکار‌های دیگر همانند استفاده از باد گرم توسط سشوار و دمیدن آن داخل ظرف آجیل و یا پلاستیک‌هایی که این خوراکی خوشمزه در آن‌ها قرار دارد می‌توان تا حدودی از مضرات این ویروس کشنده کاست و سلامت جسمانی خود را با مصرف آن‌ها تضمین کرد.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.