حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۴ Wednesday, 10 September , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3752 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 104×
23 اسفند 1398 - 2:04
شناسه : 31047
بازدید 44
1

۱۴ توصیه بهداشتی برای اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را در ادمه مطلب بیان می کنیم. ۱- نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل ۲- نصب دستورالعمل شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس های […]

ارسال توسط :
پ
پ

۱۴ توصیه بهداشتی برای اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را در ادمه مطلب بیان می کنیم.

۱- نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل

۲- نصب دستورالعمل شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس های بهداشتی

۳- وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل

۴- استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس های بهداشتی

۵- ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار ومشکوک به بیماری های تنفسی

۶- استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت

۷- نظافت و گندزدایی دستگیره های در، نرده پله ها و سرویس های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اتاق ها، راهروها، سالن آمفی تئاتر و. .. به صورت روزانه

۸- جداسازی سطل، دستمال ها، وسایل نظافت و گندزدایی سرویس های بهداشتی از وسایل مکان های دیگر از جمله آبخوری و …

۹- جمع آوری دستمال کاغذی های استفاده شده و همچنین وسایل یک بار مصرف نظافت در کیسه های پلاستیکی محکم و سطل های دردار پدالی و دفع آنها در آخر نوبت کاری توسط مسئول نظافت همان شیفت

۱۰- استفاده از چادر نماز، مهر و سجاده شخصی در نمازخانه

۱۱- شستشو، نظافت و گندزدایی مستمر سرویس های بهداشتی

۱۲- وجود سیستم لوله کشی صابون مایع و یا حداقل ظرف همراه با مایع دستشویی در محل سرویس های بهداشتی

۱۳- آموزش نحوه شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال ویروس به پرسنل آشپزخانه و سایر پرسنل

۱۴- سرو نمک، فلفل، سماق و آب خوردن در بوفه، آبدارخانه با آشپزخانه و سالن پذیرایی در بسته بندی های یکبار مصرف و یا در غیر این صورت گندزدایی مناسب ظروف حاوی آنها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.