۱۴ توصیه بهداشتی برای اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را در ادمه مطلب بیان می کنیم.
۱- نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل
۲- نصب دستورالعمل شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس های بهداشتی
۳- وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل
۴- استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس های بهداشتی
۵- ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار ومشکوک به بیماری های تنفسی
۶- استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت
۷- نظافت و گندزدایی دستگیره های در، نرده پله ها و سرویس های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اتاق ها، راهروها، سالن آمفی تئاتر و. .. به صورت روزانه
۸- جداسازی سطل، دستمال ها، وسایل نظافت و گندزدایی سرویس های بهداشتی از وسایل مکان های دیگر از جمله آبخوری و …
۹- جمع آوری دستمال کاغذی های استفاده شده و همچنین وسایل یک بار مصرف نظافت در کیسه های پلاستیکی محکم و سطل های دردار پدالی و دفع آنها در آخر نوبت کاری توسط مسئول نظافت همان شیفت
۱۰- استفاده از چادر نماز، مهر و سجاده شخصی در نمازخانه
۱۱- شستشو، نظافت و گندزدایی مستمر سرویس های بهداشتی
۱۲- وجود سیستم لوله کشی صابون مایع و یا حداقل ظرف همراه با مایع دستشویی در محل سرویس های بهداشتی
۱۳- آموزش نحوه شستن دست ها برای پیشگیری از انتقال ویروس به پرسنل آشپزخانه و سایر پرسنل
۱۴- سرو نمک، فلفل، سماق و آب خوردن در بوفه، آبدارخانه با آشپزخانه و سالن پذیرایی در بسته بندی های یکبار مصرف و یا در غیر این صورت گندزدایی مناسب ظروف حاوی آنها
ثبت دیدگاه