اگر کسی ببیند زنجیر دارد، مرتکب گناهی خواهد شد یا گرفتاری برایش پیش خواهد آمد. اگر ببیند که زنجیر به گردن دارد، مظالم و دیونی بر ذمه اوست. اگر ببیند زنجیر بر دستهای خود دارد، به مال دیگران دست درازی می کند و یا کاری می کند که برایش گرفتاری پیش می آید.
اگر ببیند که یک سر زنجیر در دست، و سر دیگرش مثلا به در خانه بسته است، گرفتاری خانوادگی پیدا می کند و اگز زنجیر را در محل کار خود ببیند، از نظر شغلی گرفتاری خواهد داشت. اگر زنجیر را بر پاهای خود ببیند، مرتکب گناه خواهد شد. اگر ببیند زنجیری را باز می کند، خود را از اسارت می رهاند. بستن زنجیر، تجاوز و تعدی است.
محمد ابن سیرین می گوید: زنجیر در خواب، گناه و معصیت است. اگر ببیند زنجیر را بگسست و بینداخت، دلیل که از گناه توبه کند و به خدای تعالی بازگردد.
جابر مغربی می گوید: اگر کسی ببیند درگردن زنجیر داشت، دلیل که مظالم در گردن دارد. اگر ببیند زنجیر بر دست ها داشت، دلیل که مالِ کسان را دست درازی کند و از حرام نیندیشد. اگر ببیند بر پاها زنجیر داشت، دلیل که به معصیت و فساد شود.
ثبت دیدگاه