همین که یکی از مهمانها رفت، بقیه میخواستند، بساط غیبت را به پا کنند. میدانست، اگر بلند شود تأثیر آن چنانی ندارد. دنبال راهی برای عوض کردن موضوع میگشت؛ چشمش که به دختر کوچکش افتاد سریع موضوع را تغییر داد. چند خاطره از شیرین کاریهای دخترش تعریف کرد و ازش خواست تا شعرهایی که بلد بود رو بخونه؛ فضای بحث کاملاً عوض شده بود؛ خوشحال بود که هم صله رحم (۱) کرد و هم مانع از غیبت (۲) شد؛ موقع رفتن با لبخند گفت: میگن جایی که بچه باشه، غیبت نمیشود…
? پینوشت:
۱. کافی (ط-الاسلامیه)، جلد ۲، صفحه ۱۵۰؛ تحف العقول، صفحه ۲۹۹: امام باقر علیهالسلام: صِلَهُ الاَرحامِ تُزکى اَلاَعمالَ و َتُنمى اَلاَموالَ و َتَدفَعُ اَلبَلوى وَ تُیَسِّرَ الحِسابَ و َتُنسِئُ فِى الاَجَلِ؛ صله رحم اعمال را پاکیزه، اموال را بسیار، بلا را دفع، حساب (قیامت) را آسان میکند و مرگ را به تأخیر میاندازد.
۲. بحارالانوار، جلد ۷۵، صفحه ۲۶۱: عَنِ النَّبِىِّ علیهالسلام قالَ: تَرکُ الغَیبَهِ أَحَبُّ إلَى اللّه ِ عَزَّ وَجَلَّ مِن عَشرَهِ آلاف رَکعَهٍ تَطَوُّعاً. پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: ترک غیبت از ده هزار رکعت نماز مستحبى پیش خدا محبوبتر است.
ثبت دیدگاه