نزدیک ۳۰۰ هزار خون به ناحق ریخته جوانان این مرز و بوم در جبهه های جنگ علیه دشمنان ایران اسلامی است، مردم ایران با حضور در پای صندوق های رای سیلی محکمی به صورت دشمنان و معاندان نظام خواهند زد، در طول چهار دهه شکوهمند انقلاب اسلامی نزدیک ۳۸ انتخابات برگزار شده و هربار با شکوه وصف ناپذیری اجرا شده و این بار نیز به برکت خون شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش انتخابات رونق بیشتر و بهتری خواهد داشت.
مجلس یکی از ارکان مهم کشور و از اهمیت بالایی برخوردار است، قهر از صندوق رای همانند انتخاب بد هست، هر چه انتخابات با شکوه تر و گسترده تر برگزار شود، اتحاد و همدلی در کشور افزایش خواهد داشت.
بی شک با حضور گسترده در ۲ اسفند حماسه ای دیگر رقم خواهد خورد، یک مجلس قوی، جوان و انقلابی تشکیل شده و موجبات یاس و نامیدی دشمنان را فراهم می کند.
اینجانب به تبعیت از رهبرم، همه مردم انقلابی، مومن و متدین را به حضور در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دعوت می نمایم.
مجتبی مظلومی
مدیرمسئول پایگاه خبری صافی