حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۳ Thursday, 12 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3752 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 104×
08 خرداد 1395 - 18:24
شناسه : 5562
بازدید 419
2

یکی از بزرگرترین دغدغه پدره او مادرها ، طریقه تربیت فرزندان است ، دین مبین اسلام تنها راه تربیت صحیح فرزند را در با محوریت تربیت دینی می داند و تنها راه برون رفت از بسیاری مشکلات جوامع فعلی نیز تربیت صحیح همراه با گرایش به دین است. ۱٫ تقلید کردن اولین قدم برای تربیت […]

ارسال توسط :
پ
پ

یکی از بزرگرترین دغدغه پدره او مادرها ، طریقه تربیت فرزندان است ، دین مبین اسلام تنها راه تربیت صحیح فرزند را در با محوریت تربیت دینی می داند و تنها راه برون رفت از بسیاری مشکلات جوامع فعلی نیز تربیت صحیح همراه با گرایش به دین است.

۱٫ تقلید کردن

اولین قدم برای تربیت اصولی و صحیح دینی تقلید است ، شاید بسیاری از جوانان از تقلید کردن به خاطر تبلیغ سوء شبکه های معاند نظام و اسلام ، دل خوشی نداشته باشند ، اما باید دانست که تمام کارهای روزمره ما در گرو تقلید است ، مثلا اینکه ما برای خرید لباس به مغازه لبیاس فروشی مراجعه می کنیم و به دنبال لباس مد روز هستیم ، این مد روز را پسندیدن ، یعنی تقلید کردن ، چون خیل عظیمی از جامعه در حال استفاده از فلان طرح و رنگ لباس هست ، پس بنده نیز به طبعیت از آنها این گونه پوشش را پسند می کنم و می پوشم ، این خود تقلید از طیف جامعه است.

در مسائل پزشکی ، مهندسی و … روزمره تقلید می کنیم ، انسان همانگونه که هنگام بیماری به یک پزشک رماجعه می کند و مطابق با دستور آن پزشک عمل می کند باید در مسائل دینی نیز به متخصص دین مراجعه کند ، متخصص دین ، مرجع تقلید است ، در دنیای امروز تخصص گرایی مهم است ، پس من هم به متخصص دین مراجعه می کنم.

حال با مراجعه به متخصص دین ، تقلید آغاز می شود ، به واسطه ای تقلید تربیت فرزند رو به اسلام و دین گرایش پیدا می کند و مشکلات جوامع عظیم تربیتی ، امروز با تقلید مرتفع می شود.

اگر ما به قرآن مراجعه کنیم ، قرآن الگو پذیری را توصیه می کند ، مثلا در آیه ای می فرماید : لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه (۱) قرآن می گوید الگوی حسنه را معرفی کن که در این آیه رسول گرامی اسلام به عنوان الگو معرفی می شود ، امروز برای رفتن به سوی تربیت دینی در جوانانمان الگو پذیری را تقویت کنیم ، البته در انتخاب الگو نیز باید دقت کرد چرا که مسیر زندگی آدمی در گرو انتخاب الگو هست ، قرآن الگوی حسنه معرفی می کند ، پس اولا به مسئله تقلید وتوجه نمود سپس الگوی صحیح را معرفی کرد.

پی نوشت :

۱٫سوره احزاب ، آیه ۲۱٫

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.