در منابع طب سنتی، نمک طبیعی طعام از خاصیت ویژه و منحصر به فردی برخوردار است، در قدیم الایام آنچه که مهم بود در رابطه با آن مثالهای فراوانی می زدند، نمک هم یکی از خوراکی های مهم می باشد که در باره آن مثال های فراوانی به چشم می خورد، همه شنیده ایم و بارها از آن مثال های نمکی استفاده کرده ایم.خاصیت نمک,بلاغ,احادیث پزشکی,
خاصیت نمک

در منابع طب سنتی، نمک طبیعی طعام از خاصیت ویژه و منحصر به فردی برخوردار است، در قدیم الایام آنچه که مهم بود در رابطه با آن مثالهای فراوانی می زدند، نمک هم یکی از خوراکی های مهم می باشد که در باره آن مثال های فراوانی به چشم می خورد، همه شنیده ایم و بارها از آن مثال های نمکی استفاده کرده ایم.

یکی از مثال های مهم در مورد نمک این مثل هست که “هرچه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک” این امثله مشخص می کند که نمک چقدر در خوراکی ها مورد تایید و تاکید هست با اینکه امروز طب مدرن پزشکی این خوراکی مهم را مضر می دانند ولی باید توجه نمود که هزاران روایت درباره نمک در منابع حدیثی ما وجود دارد که استفاده از این ماده غنی را تاکید می کند.

امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند:

اِبدَؤوا بِالمِلحِ فی أوَّلِ طَعامِکُم ، فَلَو یَعلَمُ النّاسُ ما فی المِلحِ لَاختاروهُ عَلَى الدِّریاقِ المُجَرَّبِ (۱)؛ در ابتداى غذایتان با نمک شروع کنید ؛ چرا که اگر مردم خاصیت نمک را بدانند ، آن را بر پادزهر آزموده ترجیح مى دهند.

 

پی نوشت:

۱. الکافی؛ جلد ۶، صفحه ۳۲۶، حدیث ۴.

کلیدواژه ها: , , ,